Close

Reserveer een kamer
in het hotel

Beste prijzen
Boek direct bij het hotel
Beveiligde verbinding via Cubilis

Suggesties

Suggesties vanaf 5 mei

Fingerfood

Gefrituurde calamares – tartaarsaus

Kort gebakken buikspek met honing en mosterd

Croquetta van geitekaas en spekjes

 

Voorgerechten  

Carpaccio van gerijpt en gerookte Holstein – gepekelde groentjes – wafeltje van parmezaan

Zeeduivel - salsa van asperges - wilde selder

Witte asperges – gerookte zalm – gepocheerd hoeve-eitje – mousselinesaus

 

Hoofdgerechten 

Witte asperges – gerookte zalm – gepocheerd hoeve-eitje – mousselinesaus – puree

Zeeduivel - salsa van asperges - wilde selder - puree

Rib-eye Hereford – hofmeesterboter – salade – frieten

Huisgemaakte rundstartaar Holstein – salade – frietjes

CHEFS CHOICE:

Rosé gebakken lamsfilet - kruidenkorst - lente groentes - pommes dauphines

 

Desserts

Fantasie van chocolade - rood fruit - sorbet van aarbeien