Close

Reserveer een kamer
in het hotel

Beste prijzen
Boek direct bij het hotel
Beveiligde verbinding via Cubilis

Suggesties

Vanaf donderdag 08/07

Voorgerechten 

Kabeljauw in de oven - tomaat “Coeur de Boeuf” - groentebouillon

Rundscarpaccio – parmezaanse kaas - notensla

Hoofdgerechten 

Kabeljauw in de oven - tomaat “Coeur de Boeuf” - groentebouillon - puree

Rundslende Holstein - kruidensalade - hofmeesterboter - pommes pont neuf

Rundscarpaccio - parmezaanse kaas - notensla

Huisbereide rundstartaar - zomersalade - frietjes

Poperingse, huisbereide hennepot - frietjes - zomersalade: koude, lokale specialiteit in gelatine met kip, kalf & konijn

Paëlla    (met mosselen, gamba’s, scampi’s, kip, …)

Mosselen met frietjes:         Natuur   /   Witte wijn /   Van het huis 

 

Dessert

Vanille mascarpone - kleurrijke meloen - sorbet Aperol Spritz