Suggesties
Suggesties vanaf 5 mei
Fingerfood
Gefrituurde calamares – tartaarsaus
Kort gebakken buikspek met honing en mosterd
Croquetta van geitekaas en spekjes
Voorgerechten
Carpaccio van gerijpt en gerookte Holstein – gepekelde groentjes – wafeltje van parmezaan
Zeeduivel - salsa van asperges - wilde selder
Witte asperges – gerookte zalm – gepocheerd hoeve-eitje – mousselinesaus
Hoofdgerechten
Witte asperges – gerookte zalm – gepocheerd hoeve-eitje – mousselinesaus – puree
Zeeduivel - salsa van asperges - wilde selder - puree
Rib-eye Hereford – hofmeesterboter – salade – frieten
Huisgemaakte rundstartaar Holstein – salade – frietjes
CHEFS CHOICE:
Rosé gebakken lamsfilet - kruidenkorst - lente groentes - pommes dauphines
Desserts
Fantasie van chocolade - rood fruit - sorbet van aarbeien