Close

Reserveer een kamer
in het hotel

Beste prijzen
Boek direct bij het hotel
Beveiligde verbinding via Cubilis

Restaurant

#eatwithus

Restaurant Amfora: wanneer passie zich vertaalt in smaakvolle, seizoensgebonden gerechten. 

Zowel de gasten van ons hotel als externe bezoekers kunnen bij ons terecht. Van een gastronomische maaltijd tot een vluchtige snack, een verse pannenkoek op gewoon een drankje in de bar. 

Wij serveren een klassieke keuken met moderne toets op basis van kwaliteitsvolle streekproducten. Alles wordt met zorg bereid door chef Dominique, zoon Glenn en hun keukenteam.

Onze kaart

De ingrediënten van Amfora's keuken zijn passie - verse, kwaliteitsvolle producten & veel 'goesting'. Dominique en Glenn koken op het ritme van het seizoen en met liefde voor de streek. Van hopscheuten (in maart) en Poperingse hennepot (tijdens de zomermaanden) tot kabeljauw aan de “Schreve”. Dit alles kan perfect worden gecombineerd met onze streekbieren van het vat: een Poperings Hommelbier of een Sint Bernardus Triple.

Welkom in Amfora.

In het restaurant nemen we uw bestellingen op tot 21H, op zondag tot 20H30. De bar is open vanaf 10u tot middernacht, op zondag tot 22H30. Uit respect voor onze hotelgasten sluiten wij stipt.

Combineert u graag uw diner met een overnachting, neem een kijkje bij onze arrangementen

Heeft u iets te vieren of komt u in groep? Wij kunnen steeds een lunch of diner op maat verzorgen. Contacteer ons voor meer informatie.

 

Maandmenu & weeklunch

Maandelijks stellen wij voor u een maandmenu samen: seizoensgebonden en met verse, kwaliteitsvolle producten.

Op maandag-, donderdag- en vrijdagmiddag is er de weeklunch met soep en een hoofdgerecht voor € 16. (De weeklunch wordt geserveerd van september tot juni, met uizondering van de schoolvakanties).

Boek uw tafel.

Bent u allergisch? Laat het ons zeker weten, wij passen het gerecht voor u aan.

 

Ontbijt

De voetjes onder tafel schuiven en rustig wakker worden. Ook bezoekers die niet in het hotel verblijven zijn welkom voor een ontbijt

Goedemorgen!