Onze kaart

De ingrediënten van Amfora's keuken zijn passie - verse, kwaliteitsvolle producten & veel 'goesting'. Dominique en Glenn koken op het ritme van het seizoen en met liefde voor de streek. Van hopscheuten (in maart) en Poperingse hennepot (tijdens de zomermaanden) tot kabeljauw aan de “Schreve”. Dit alles kan perfect worden gecombineerd met onze streekbieren van het vat: een Poperings Hommelbier of een Sint Bernardus Triple.
Welkom in Amfora.
In het restaurant nemen we uw bestellingen op tot 21H, op zondag tot 20H30. De bar is open vanaf 10u tot middernacht, op zondag tot 22H30. Uit respect voor onze hotelgasten sluiten wij stipt.
Combineert u graag uw diner met een overnachting, neem een kijkje bij onze arrangementen.
Heeft u iets te vieren of komt u in groep? Wij kunnen steeds een lunch of diner op maat verzorgen. Contacteer ons voor meer informatie.