Close

Reserveer een kamer
in het hotel

Beste prijzen
Boek direct bij het hotel
Beveiligde verbinding via Cubilis

Fietsverhuur

Met de fiets door de Westhoek

Bent u op zoek naar een centrale uitvalsbasis om de Westhoek te verkennen, dan bent u bij Amfora in Poperinge aan het juiste adres. Vlakbij de Franse grens en op een boogscheut van Ieper bevindt u zich hier in het hart van het slagveld van WOI. Met onze fietsen verplaatst u zich snel en gemakkelijk. Geniet van de streek en het uitzicht met de haren in de wind.

Poperinge

Poperinge (of Pop, zoals de uitheemse troepen de stad noemden) en de omliggende dorpen werden vier jaar lang overspoeld door Britse, Franse en Amerikaanse troepen. De aarde draagt nog steeds de sporen van WOI. Talloze militaire begraafplaatsen liggen verspreid over de nabijgelegen dorpen. Daarnaast is er de Sint-Sixtusabdij, wereldberoemd voor zijn trappist van Westvleteren, die net buiten de stad ligt.

Verken onze prachtige streek met de (elektrische) fiets.

Praktische info fietsverhuur

Hotel Amfora heeft 15 fietsen ter beschikking voor fietsverhuur: 

  • 5 damesfietsen, 5 herenfietsen en 5 elektrische fietsen
  • Omwille van hygiënische redenen hebben wij geen fietshelmen ter beschikking. Deze dient u zelf te voorzien indien gewenst. 
  • Iedereen kan fietsen huren (ook als u niet in het hotel verblijft)
  • Reservaties kunnen telefonisch of via e-mail met vermelding van naam, datum en gsmnummer. De reservatie is pas definitief na bevestiging. Ter garantie nemen wij een kopie van een creditcard. 
  • Onze fietsen beschikken over een verstelbaar zadel. Alle fietsen zijn uitgerust met een degelijk slot.
  • In de regio van Poperinge zijn er verschillende knooppuntroutes. Deze knooppunten laten je toe om een leuke fietsroutes te beleven. Je kan zelf je route kiezen of je een voorgestelde route volgen. Verschillende routes zijn verkrijgbaar bij de toeristische dienst (Hoppelandroute, POP route, Frontierenroute, Schreveroute, Fleternaroute, ...)
  • Gratis fietsenstalling voor hotelgasten

Prijzen:

  • Stadsfietsen: 11 euro/dag (9H - 18H)
  • Elektrische fiets 35 euro/dag (9H - 18H)


Trek er een volledig weekend op uit en combineer uw fietstocht met een overnachting in één van onze hotelkamers of gastenkamers. Voor de lege maag kunt u terecht in ons restaurant​ of check onze arrangementen.

Tot binnenkort.