Close

Reserveer een kamer
in het hotel

Beste prijzen
Boek direct bij het hotel
Beveiligde verbinding via Cubilis

Suggesties

Voorgerechten

Rundscarpaccio – schilfers van ganzenlever – parmezaanse kaas – notensla (mogelijkheid met hopscheuten)
Karnemelkstampers - hoeve eitje 62° - grijze noordzeegarnalen - mousselinesaus (mogelijkheid met hopscheuten)

Hoofdgerechten

Rundscarpaccio – schilfers van ganzenlever – parmezaanse kaas – notensla (mogelijkheid met hopscheuten)

Karnemelkstampers - gepocheerd hoeve eitje - grijze noordzeegarnalen - mousselinesaus (mogelijkheid met hopscheuten)

Op vel gebakken Skreihaasje – chorizo – spitskool – groentenjus met mosterd Wosteyn (mogelijkheid met hopscheuten)

Witte asperges – gerookte zalm – gepocheerd eitje – mousselinesaus

“La boîte chaude”: gesmolten raclette kaas uit de Savoie geserveerd met antipasti - krieltjes - fris slaatje

Dessert

Vanille - speculoos - tampoes