Close

Reserveer een kamer
in het hotel

Beste prijzen
Boek direct bij het hotel
Beveiligde verbinding via Cubilis

Tapa van de maand

Flatbread – pomodorella – mozarella – italiaanse ham

Voorgerechten

6 Bourgondische wijngaardslakken

Op vel gebakken Pietermanfilet – karnemelkstampers – grijze garnalen

Hoofdgerechten

Gebakken zeetong - schuimend hoeveboter - gesmolten tomaat – Parijse champignons – verse frietjes

Speenvarken rug langzaam gegaard – zwarte pens – kleine koolgroenten – romige risotto

Op vel gebakken Pietermanfilet – karnemelkstampers – grijze garnalen

Rosé gebakken hazenrugfilet – sausje van drie pepers – kleine koolgroenten – gratin dauphinois

Hertenkalffilet rood gebakken – rode vruchten sausje – schorseneren – boschampignons – gratin dauphinois

Dessert

Moelleux van chocolade – stracciatella ijs