Close

Reserveer een kamer
in het hotel

Beste prijzen
Boek direct bij het hotel
Beveiligde verbinding via Cubilis

Voorgerechten

Dagverse soep

Huisbereide kaaskroketten

Garnaalkroketten met krulpeterselie

Zacht gerookte Noorse zalm met toast en garnituur

Scampi met een pittig kruidensausje

In huis bereide ganzenleverpastei met uienconfituur en toast brioche

Hoofdgerechten

Amfora’s gastronomische burger met Watou-kaas en friet  

Steak met salade en frietjes met saus: Natuur OF Peper OF Champignon OF Béarnaise OF Rossini (gebakken ganzenleverpastei)

Ierse Rib-eye met salade en frietjes met saus: Natuur OF Peper OF Champignon OF Béarnaise

Stoofpotje van varkenswangetjes met St. Bernardus triple saus

 

Op vel gebakken zalm – boschampignons – mousselinesaus

Stoofpotje van noordzeevis

In de oven gebakken kabeljauwhaasje « aan de Schreve », – mousseline van polderaardappel

Paling in ‘t groen  OF  Provençaal  OF  gebakken OF in de room

Paling van het huis – room, spek, ajuin en champignons

Paling op Poperingse wijze – hommelbier en botersaus

Desserts

Coupe Dame Blanche

Coupe Brésilienne

Coupe Mokka

Coupe Advokaat

Coupe Vanille

Coupe Vanille met verse aardbeien (seizoen)

Coupe Vanille met vers fruit

Sorbet van limoen en aardbei

Sorbet van limoen en aardbei met vers fruit

Sorbet van limoen met huisgemaakt Limoncello

 

Verwenkoffie

Verwenthee

Warme appeltaart

Warme appeltaart met ijs en slagroom

Poperingse mazarinetaart; lokaal warm dessert overgoten met een zoete botersaus met kaneel

Poperingse mazarinetaart met vanille-ijs

Chocolademousse

Verse fruitsla

Crème Brulée

Assortiment Kaas