Close

Reserveer een kamer
in het hotel

Beste prijzen
Boek direct bij het hotel
Beveiligde verbinding via Cubilis

Restaurant

Amfora Poperinge

Kwaliteit, seizoensgebonden producten en smaakvol. Dat zijn de ingrediënten van Restaurant Amfora. Zowel de gasten van ons hotel als bezoekers kunnen bij ons terecht voor een gastronomische maaltijd, een verse pannenkoek, een snack of gewoon een drankje aan de bar. Wij serveren een klassieke keuken met moderne toets op basis van kwaliteitsvolle streekproducten, alles met zorg bereid door patron Dominique en zoon Glenn.

Onze kaart

Net als het interieur van ons restaurant werd onze kaart recent volledig vernieuwd. Er is voor elk wat wils, met als rode draad een kwaliteitsvolle, lekkere keuken. Streekproducten spelen steeds een centrale rol. Van hopscheuten en poperingse Hennepot tot kabeljauw aan de “Schreve”. Ook in de bar zijn er streekbieren van het vat, zoals Poperings Hommelbier en Sint Bernardus Triple.

Neem plaats aan een tafeltje, aan onze bar of op het zonneterras en geniet ... Voor de echte Bourgondiërs onder ons biedt Restaurant Amfora ook culinaire arrangementen aan.

Bent u allergisch? Laat het ons zeker weten, wij stellen een gerecht op maat voor u samen.

In het restaurant nemen we uw bestellingen op tot 21u. De bar is open vanaf 10u tot middernacht. Uit respect voor onze hotelgasten sluiten wij stipt.

Maandmenu en weeklunch

Maandelijks stellen wij voor u een 3-gangen maandmenu samen.

De weeklunch wordt geserveerd van half september tot half juni.

Op maandag-, donderdag- en vrijdagmiddag is er de weeklunch met soep en hoofdgerecht voor € 16.

Reservatie aanvragen

 

Ontbijtbuffet

Ook bezoekers die niet in het hotel verblijven, zijn van harte welkom om aan te schuiven aan ons uitgebreide ontbijtbuffet. Wel vragen we u om vooraf te reserveren. Voeten onder tafel, rustig wakker worden en genieten maar ...

De prijs voor het ontbijt bedraagt € 16 p.p.

Op ons buffet vindt u:

  • Koffie, thee, warme chocolademelk
  • Water, appelsap, tomatensap, vers fruitsap
  • Eitje naar keuze, aan tafel geserveerd
  • Verse gerookte zalm, charcuterie (salami, parmaham, gekookte hesp, paté, Watou kaas, rillette), verse fruitsalade, magere yoghurt, fruityoghurt, choco, honing, gelei, hagelslag, peperkoek, cornflakes
  • Pistolets, stokbrood, meergranen brood, toastbrood, assortiment broodjes.

Klik hier om te reserveren voor het ontbijtbuffet