Close

Reserveer een kamer
in het hotel

Beste prijzen
Boek direct bij het hotel
Beveiligde verbinding via Cubilis

Gastenkamers

Logeren in stijl

Hotel Amfora biedt naast haar 7 hotelkamers ook 4 ruime gastenkamers aan. Plant u een weekendje in de Westhoek met de familie? Dan is dit de ideale formule! Poperinge is immers de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan onze mooie streek. 

De gastenkamers zijn bereikbaar via een aparte ingang, op 80 meter van het hotel. De kamers vooraan geven uit op de Paardenmarkt, de kamers achteraan op het stadspark en de binnentuin.

Voor de check-in van de gastenkamers mogen de gasten zich aanmelden bij Hotel Amfora op de Grote Markt.

We beschikken niet over een eigen parking. Er is een parking tegen betaling recht tegenover het guesthouse. Verdere parkeerinstructies over gratis parkings geven we graag bij aankomst in het hotel.

Gastenkamers met alle comfort

Het gebouw waarin de gastenkamers ondergebracht zijn, werd recent volledig vernieuwd. De kamers zijn voorzien van alle comfort, zoals tv, telefoon, gratis wifi en een eigen badkamer met inloopdouche. Er is ook een lift en gratis fietsenstalling aanwezig.

We beschikken niet over een eigen parking. Er is een parking tegen betaling recht tegenover het guesthouse. Verdere parkeerinstructies over gratis parkings geven we graag bij aankomst in het hotel.

Ontbijtbuffet en restaurant

Indien u dit wenst, kunt u aanschuiven in de ontbijtruimte van het hotel voor een uitgebreid ontbijtbuffet aan € 15 p.p.

Het ontbijtbuffet wordt geserveerd van 8H tot 10H.

Dit ontbijt bevat:

  • Koffie, thee, warme chocolademelk
  • Water, appelsap, tomatensap, vers fruitsap
  • Eitje naar keuze, aan tafel geserveerd
  • Verse gerookte zalm, charcuterie (salami, parmaham, gekookte hesp, paté, Watou kaas, rillette), verse fruitsalade, magere yoghurt, fruityoghurt, choco, honing, gelei, hagelslag, peperkoek, cornflakes
  • Pistolets, stokbrood, meergranen brood, toastbrood, assortiment broodjes.

U bent uiteraard ook meer dan welkom in ons restaurant voor een snack, een verzorgde lunch of één van onze gastronomische menu’s. Hebt u speciale wensen? Laat het ons dan zeker vooraf weten. Wij stellen graag een menu op maat voor u samen. Of maak uw keuze uit één van onze arrangementen.

Persoonlijke service

Hotel Amfora is een familiehotel. Wij hechten zeer veel belang aan het persoonlijk contact met onze gasten. Wij staan steeds ter uwer beschikking. Nancy, Dominique, Glenn en het volledige Amfora team kijken er alvast naar uit om u te ontvangen in Poperinge!

Bekijk hier de beschikbaarheid van onze kamers