Close

Reserveer een kamer
in het hotel

Beste prijzen
Boek direct bij het hotel
Beveiligde verbinding via Cubilis

Fietsverhuur

Met de fiets door de Westhoek

Bent u op zoek naar een centrale uitvalsbasis om de Westhoek te verkennen, dan bent u bij Hotel Amfora in Poperinge alvast aan het juiste adres. Vlakbij de Franse grens en op een boogscheut van Ieper bevindt u zich hier in het hart van het slagveld van WOI. Met onze fietsen verplaatst u zich snel en gemakkelijk. Geniet van de streek en het uitzicht met de haren in de wind!

Poperinge: het hart van WOI

Poperinge (of Pop, zoals de uitheemse troepen de stad noemden) en de omliggende dorpen werden vier jaar lang overspoeld door Britse, Franse en Amerikaanse troepen. De aarde draagt nog steeds de sporen van WOI. Talloze militaire begraafplaatsen liggen verspreid over de nabijgelegen dorpen. Daarnaast is er de Sint-Sixtusabdij, wereldberoemd voor zijn trappist van Westvleteren, die net buiten de stad ligt. Verken onze prachtige streek op een makkelijke en comfortabele manier met de fiets.

Praktische info

Hotel Amfora heeft 13 fietsen ter beschikking: 

  • 5 damesfietsen, 5 herenfietsen en 3 elektrische fietsen
  • Mensen die niet in het hotel verblijven, kunnen ook fietsen huren.
  • Reservaties kunnen telefonisch of via e-mail met vermelding van naam, datum en gsmnummer. De reservatie is pas definitief na bevestiging. Ter garantie nemen wij een kopie van een creditcard. 
  • Onze fietsen zijn nieuw en beschikken over een comfortabel, verstelbaar zadel. Alle fietsen zijn uitgerust met een degelijk slot.
  • In de regio van Poperinge zijn er verschillende knooppuntroutes. Deze knooppunten laten je toe om een leuke fietsroutes te beleven. Je kan zelf je route kiezen of je een voorgestelde route volgen. Verschillende routes zijn verkrijgbaar bij de toeristische dienst (Hoppelandroute, POP route, Frontierenroute, Schreveroute, Fleternaroute, ...)
  • Gratis fietsenstalling voor hotelgasten

Prijzen:

  • Stadsfietsen: 11 euro/dag (9H - 18H)
  • Elektrische fiets 25 euro/dag (9H - 18H)


U hebt niet genoeg aan één dag? Logeer in één van onze hotelkamers of gastenkamers en trek er een volledig weekend op uit! Voor de lege maag kunt u terecht in ons restaurant. Check ook zeker onze gastronomische weekendarrangementen.